Een jaar vol verandering en innovatie!
Blog

Een jaar vol verandering en innovatie!

Voor Quantaris staat 2023 in het teken verandering en innovatie. We hebben een aantal interessante ontwikkelingen op de planning staan, maar ook al heel wat gerealiseerd. In dit artikel nemen we je mee door de belangrijkste veranderingen die dit jaar gerealiseerd zijn. Van nieuwe medewerkers tot aan een verhuizing én technologische vernieuwingen, Quantaris staat klaar om de normen in de branche opnieuw te definiëren.

 

Change #1 Nieuwe medewerkers

Quantaris verwelkomde dit jaar twee nieuwe medewerkers in sleutelposities. Kwadwo Buabeng is per 1 mei aangetreden als Manager Customer Service en Professional Service en Albert van Bart is per 1 juni aangetreden als Manager Research & Development. Met hun ervaring en expertise zullen zij bijdragen aan het versterken van de positie van Quantaris als een innovatieve marktleider.

 

Change #2 Verhuizing naar een nieuw pand

Nog een superfijne ontwikkeling is de verhuizing naar een nieuw pand in De Meern. Deze verhuizing biedt de mogelijkheid om onze activiteiten verder uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Benieuwd naar de locatie en inrichting? Kom gerust langs voor een kop koffie of thee!

 

Change #3 Qu-BIS 9

Zo stonden er ook technologische vernieuwingen en verbeterde functionaliteiten op de planning met de introductie van Qu-BIS 9. Dit nieuwe platform brengt verschillende veranderingen met zich mee voor notariskantoren. Onder de motorkap zijn er technische vernieuwingen doorgevoerd, samen met een vernieuwde interface en uitbreidingen van de Qu-Notary flow. Daarnaast is er ook integratie van CTR (Centraal Testamenten Register) en nog veel meer... Qu-BIS 9 belooft een nóg efficiëntere en gebruiksvriendelijkere ervaring voor notarissen en de cliënten.

 

Change #4 Vernieuwde website

Quantaris heeft dit jaar de vernieuwde website gelanceerd. De vernieuwde website is een bron van informatie voor huidige klanten en geïnteresseerden, waar je meer kunt ontdekken over de diensten en oplossingen die Quantaris biedt. 

 

Change #5 BRK Notificatie services

Met de BRK Notificatie services kun je als notaris een abonnement nemen op een specifiek object. Bij belangrijke gebeurtenissen zoals een oversluiting of een beslag ontvang je direct een notificatie in Qu-BIS. Dit stelt notarissen in staat om altijd up-to-date te blijven en tijdig te handelen op basis van de meest recente informatie uit de Basisregistratie Kadaster.

 

Change #6 Start van de Inner Circle

Om de betrokkenheid van notarissen te vergroten, heeft Quantaris dit jaar de Inner Circle geïntroduceerd. Een select groepje notarissen denkt in wisselende samenstelling mee over ontwikkelingen binnen het vakgebied. Hier kun je als notaris ideeën en feedback delen en helpen bij het toetsen van nieuwe concepten en ontwikkelingen. Quantaris waardeert de input van klanten en wil samen bouwen aan een betere toekomst voor de notariële sector. Neem contact met ons op als je onderdeel wilt uitmaken van dit selecte gezelschap.

 

Kortom: het jaar 2023 is de aftrap naar een veelbelovende toekomst. Met nieuwe medewerkers aan boord, een verhuizing naar een nieuw pand, Qu-BIS 9 met technologische vernieuwingen, een vernieuwde website, BRK Notificatie services én de introductie van de Inner Circle, zetten we ons in om voorop te blijven lopen in de notariële sector.