Customer Support medewerker Paul de Birk stelt zich voor
Ons team

Customer Support medewerker Paul de Birk stelt zich voor

Graag stel ik mij via deze weg voor. Ik ben Paul de Birk, sinds 1 april 2018 werkzaam als Customer Support medewerker. Samen met mijn vriendin Jessie ben ik woonachtig in Nieuwegein. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan: mountainbiken, naar de film gaan, lekker uit eten, sport biografieën lezen en voor mijn echte ontspanning ben ik graag met mijn computer bezig.

Gedurende mijn loopbaan heb ik gewerkt als helpdeskmedewerker bij verschillende softwareleveranciers. Bij mijn vorige werkgever heb ik intern de overstap gemaakt van de helpdesk naar de verkoopafdeling. Op deze afdeling miste ik de hectiek van een helpdesk, zo is Quantaris op mijn pad gekomen. Ik heb geen notariële achtergrond, maar ik ben erg gemotiveerd om die bij Quantaris op te doen. In korte tijd heb ik al veel geleerd over het notariaat en hoe onze software de processen van een notariskantoor ondersteunt.

Ik hoop op een mooie langdurige loopbaan bij Quantaris. Graag sta ik u te woord aan de telefoon of misschien wel tot ziens.