Quantaris en IT
Software

Quantaris en IT

Software en IT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Immers zonder een server of een passende Cloud oplossing werkt de software van Quantaris niet. Klanten die al langer met ons samenwerken weten dat wij in een ver verleden ook zelf servers en werkplekken aan het notariaat leverden, door de bewegingen in de automatisering en de steeds hogere druk op technische innovaties heeft Quantaris jaren geleden besloten om zich uitsluitend op de doorontwikkeling van notariële software te storten.

IT structuur

Voor de invulling van de IT structuur op uw kantoor werkt Quantaris samen met verschillende specialisten op dat terrein. Partijen als onze partner Managed IT, Solid Partners, Independent-IT en Global-e zijn zeer goed ingevoerd in de eisen die aan een notariële werkomgeving worden gesteld. Ook heeft Quantaris verschillende klanten die met een eigen automatiseerder werken, belangrijk is dat u de partner en oplossing kiest die het best bij uw wensen past.

Focus op software

Door de volledige focus op software te leggen is gebleken dat Quantaris met een efficiënte inrichting van de organisatie voortdurend alle bewegingen op de markt kan blijven volgen. Denk bijvoorbeeld aan Postvak.Online of Qu-WebPortal voor veilige digitale communicatie of integraties om snel en efficiënt de noodzakelijke gegevens voor een dossier of cliënt